Steppen

Steppen is allang niet meer alleen iets voor kinderen. Ook volwassen genieten op de step van de prachtige natuur tijdens een kilometerslange tocht!  Om mee te spelen, te sporten, te forensen of te recreëren. Een stepper gebruikt veel spiergroepen en verbruikt best veel energie.
Dat maakt steppen ontzettend breed. In vergelijking met fietsen bent u veel actiever aan het bewegen en verbruikt u meer calorieën waardoor afvallen of op gewicht blijven steppenderwijs wordt gerealiseerd.
 
Wij zijn dealer van de volgende merken:
 
Een Loekie step kunt u het beste via een erkende dealer kopen. Vaak wordt een online aankoop van een Loekie interessant gemaakt door een mooie prijs maar in werkelijkheid mist u daar de juiste service en garantie die de erkende dealer u wel geeft. Een Loekie dealer zorgt dat de step op de juiste wijze is afgemonteerd en uw kind daarmee veilig de weg op kan. 
 

 
Autoped voor de sportievelingen onder de kinderen.
Met stoere dikke banden en in allerlei mooie kleuren.


Corvino
De step is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Een step is voor uw kind uitermate geschikt ter bevordering van het evenwichtsgevoel en de lichamelijke conditie.
Bewegen is al vroeg belangrijk, zeker voor kinderen. Met een step van Corvino beweegt uw kind volop en met veel plezier! 
 

Sluiten
nu uw fiets bestellen voor 2019 is voordeel pakken
carrousel.jpg
bagagedrager.jpg
winkel.jpg
bus.jpg
repareren.jpg
winkel1.jpg
fietsenbuiten.jpg
logo.jpg
pand.jpg

Vreugdenhil Tweewielers

Emmastraat 7
3181 GC Rozenburg
Tel/Fax 0181 215 999
E-mail
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09.00-16:00
Zondag Gesloten