Kinderfietsen

Een goede kinderfiets is belangrijk voor het goed leren fietsen van uw zoon of dochter. Natuurlijk moet de fiets er ook leuk uitzien en is het de bedoeling dat uw kind met plezier de straat op gaat. Maar veiligheid boven alles. Scherpe onderdelen worden zoveel mogelijk vermeden. Afgeronde onderdelen en afgedopte moeren zijn enkele voorbeelden.
Als het buiten schemerig is of zelfs al donker dan is het wel zo handig als uw kind goed verlicht over straat fietst. Op bijna alle grotere modellen  zit een goede verlichting voor en achter. Alle kinderfietsen hebben een veilig remsysteem (hand- en terugtraprem). De meeste fietsen hebben standaard een bagagedrager. Hierdoor kan hij of zij de spulletjes goed meenemen achterop de fiets.
Al deze zaken zijn van groot belang voor de veiligheid van uw kind tijdens het fietsen.
Stoere fietsen voor uw zoon of een vrolijke en uitbundige fiets voor uw dochter.

Wij zijn dealer van de volgende merken:
 
Altec is een fietsmerk die valt in de lagere prijsklasse. De omafiets van Altec is daarentegen van goede kwaliteit. De belangrijkste onderdelen van de Altec omafiets, zoals het trapas en achteras, bestaan uit hoogwaardige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de omafietsen van Altec goed betaalbaar zijn. Je hebt namelijk al een 28 inch omafiets voor nog geen 160 euro! Voor zo'n zacht prijsje zien wij natuurlijk maar al te graag zo'n degelijke fiets!

Een Loekie fiets kunt u het beste via een erkende dealer kopen. Vaak wordt een online aankoop van een Loekie interessant gemaakt door een mooie prijs maar in werkelijkheid mist u daar de juiste service en garantie die de erkende dealer u wel geeft. Een Loekie dealer zorgt dat de fiets op de juiste wijze is afgemonteerd en uw kind daarmee veilig de weg op kan.
 

Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen. De Vogue fietsen  staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar. Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit  en eenvoud?

Een Sparta Young kinderfiets is een hip en stoer, speciaal voor de jeugd vanaf ongeveer 7 tot 13 jaar. Nee, geen speelse kinderfietsen meer, maar serious stuff! Stoere jongensfietsen en hippe meisjesfietsen. Geschikt als schoolfiets, maar zeker ook voor de vrije uurtjes, want kinderfietsen van Sparta Young zijn fun!


 
De wereld ontdekken doe je met vallen en opstaan. Vandaar dat kinderfietsen van Gazelle tegen een stootje kunnen. Onder de aansprekende kleuren staan veiligheid en functionaliteit voorop. Dat verklaart het stevige frame, het dubbele remsysteem, de gesloten kettingkast en de brede standaard. Op zo’n robuuste, vrolijke fiets van Gazelle wordt de wereld vanzelf groter!
 

Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.

Sluiten
nu uw fiets bestellen voor 2019 is voordeel pakken
carrousel.jpg
bagagedrager.jpg
winkel.jpg
bus.jpg
repareren.jpg
winkel1.jpg
fietsenbuiten.jpg
logo.jpg
pand.jpg

Vreugdenhil Tweewielers

Emmastraat 7
3181 GC Rozenburg
Tel/Fax 0181 215 999
E-mail
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09.00-16:00
Zondag Gesloten