Fietsen

Wij zijn dealer van de volgende merken:

Bij Gazelle geloven wij in de fiets als één van de slimste, gezondste en plezierigste vervoermiddelen ter wereld. Daarom zetten wij ons actief in om zoveel mogelijk mensen hiervan te laten genieten. Met als doel meer mensen vaker, verder en met meer plezier te laten fietsen. Onze hartenkreet is daarom: Ga lekker fietsen!

Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. We hebben altijd zin in iets nieuws en maken de fiets steeds beter. Onze pay-off is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Een statement dat ons uitdaagt om constant te kijken naar de kwaliteit en toepassingen van de Sparta-fiets. Daarom heeft ook niemand anders dan SPARTA de ultieme E-bike uitgevonden: de SPARTA ION®.

Al sinds de productie van de eerste Pointer fietsen in 1983 worden alle fietsen van Pointer met zorg samengesteld en gecontroleerd. Onze producten worden van de hoogste lakkwaliteit voorzien. Dit is, mede door de moderne toegepaste technieken en zorg, een milieuvriendelijk proces. Alle producten, rijwielen en E-Bikes passeren meerdere kwaliteitscontroles. Pointer staat daarom garant voor een uitstekend hoogwaardig eindproduct.

Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen. De Vogue fietsen  staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar.
Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit  en eenvoud?

Azor is een fietsfabriek in Hoogeveen die wordt gerund door echte fietsliefhebbers. De start gedachte was om een A-merk fiets voor een scherpere prijs op de markt te brengen, omdat de gevestigde merken de prijs kunstmatig hoog houden. Al snel kwamen de oprichters erachter dat de consument heel graag zijn eigen fiets samenstelt. Inmiddels is er een ruime keuze aan stadsfietsen, bakfietsen en tandems die je helemaal naar eigen wens samen kunt stellen. 

Altec is een fietsmerk die valt in de lagere prijsklasse. De omafiets van Altec is daarentegen van goede kwaliteit. De belangrijkste onderdelen van de Altec omafiets, zoals het trapas en achteras, bestaan uit hoogwaardige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de omafietsen van Altec goed betaalbaar zijn. Je hebt namelijk al een 28 inch omafiets voor nog geen 160 euro! Voor zo'n zacht prijsje zien wij natuurlijk maar al te graag zo'n degelijke fiets!

Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.

Sluiten
laatste modellen 2018 nu super scherp geprijst op=op
carrousel.jpg
bagagedrager.jpg
winkel.jpg
bus.jpg
repareren.jpg
winkel1.jpg
fietsenbuiten.jpg
logo.jpg
pand.jpg

Vreugdenhil Tweewielers

Emmastraat 7
3181 GC Rozenburg
Tel/Fax 0181 215 999
E-mail
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09.00-16:00
Zondag Gesloten