Elektrische fietsen

De elektrische fiets is al een tijdje te verkrijgen en zeker geen onbekend zicht meer.
Oorspronkelijk was de doelgroep vooral ouderen en minder validen en diende de fiets om de mobiliteit te vergemakkelijken. Vandaag de dag is de elektrische fiets ook aantrekkelijk geworden voor de gewone fietser.
Met een electrische fiets trotseer je elke windkracht. Heerlijk tijdens lange afstanden of met een zware lading.
Wie vaak grote afstanden moet rijden en dit graag met de fiets zou doen in plaats van de auto kan kiezen voor een elektrische fiets. Dit alles tegen een prijs die niet vergelijkbaar is met de aanschaf, onderhoud en verbruik van een auto of motorfiets. U zult de kleine investering in de fiets snel teruggewonnen hebben. In het algemeen zijn er geen grote verschillen met een gewone fiets, behalve het gewicht. De elektrische fiets weegt iets meer door de accu. Verder heeft U net hetzelfde comfort als bij de gewone fiets.

Wij zijn dealer van de merken:

Het elegante, stijlvolle merk Vogue kunnen we onder verdelen in “gewone” fietsen en “(E)lectrische” fietsen.
De Vogue fietsen  staan garant voor kwaliteit, stijl, elegantie zijn bovendien u vorm betaalbaar.
Je kijkt vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij uw situatie het beste past. Misschien houd je van eigentijdse vormen en modieuze kleuren. Of bent u meer van de klassiekelijn, functionaliteit  en eenvoud?

Altec is een fietsmerk die valt in de lagere prijsklasse. De omafiets van Altec is daarentegen van goede kwaliteit. De belangrijkste onderdelen van de Altec omafiets, zoals het trapas en achteras, bestaan uit hoogwaardige onderdelen. Dit zorgt ervoor dat de omafietsen van Altec goed betaalbaar zijn. Je hebt namelijk al een 28 inch omafiets voor nog geen 160 euro! Voor zo'n zacht prijsje zien wij natuurlijk maar al te graag zo'n degelijke fiets!

Bij QWIC geloven we dat elektrisch rijden de huidige problemen van congestie, lokale vervuiling maar ook CO2 uitstoot sterk kan reduceren. Door innovatieve elektrische scooters en -fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben én te rijden. 
"Cool to have and fun to ride"
 

De elektrische fiets van Sparta, de ION®, is een enorm succes. Sterker nog, Sparta ION® is de nr. 1 elektrische fiets! Vanaf het moment dat marktleider Sparta de elektrische fiets in 2003 op de markt bracht, duikt hij steeds vaker in het straatbeeld op. Een fiets naar je eigen smaak met het profijt van de trapondersteuning als een duwtje in de rug. De energie van de elektrische fiets wordt geleverd door een accu die óf onzichtbaar in het frame is weggewerkt, óf uitneembaar op de achterdrager van de fiets zit.
 


 
De Pointer E-Bikes zijn betrouwbaar, degelijk en zeer modern. Zij hebben de uiterlijke kenmerken van 'normale' fietsen en als u geen ondersteuning gebruikt, is het functioneren van deze E-Bikes gelijk aan een gewone fiets. De Pointer E-Bikes zijn bestand tegen het Hollandse klimaat en hebben een sterke borstelloze  motor. Ze zijn bovendien gebruik- en onderhoudsvriendelijk.

 
Gazelle introduceert een complete lijn elektrische fietsen voor elk type fietser. U heeft de keuze uit vier verschillende accu’s, met ieder een andere capaciteit: brons, zilver, goud en platina. Zo bepaalt u dus zélf uw actieradius!

Wij bij Popal houden van duidelijkheid en niet van moeilijk gedoe. O ja, en goede service vinden we heel normaal. Daarom staan we altijd klaar om je te helpen of antwoord te geven op vragen.

Sluiten
nu uw fiets bestellen voor 2019 is voordeel pakken
carrousel.jpg
bagagedrager.jpg
winkel.jpg
bus.jpg
repareren.jpg
winkel1.jpg
fietsenbuiten.jpg
logo.jpg
pand.jpg

Vreugdenhil Tweewielers

Emmastraat 7
3181 GC Rozenburg
Tel/Fax 0181 215 999
E-mail
Openingstijden:
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30-17:30
Woensdag 08:30-17:30
Donderdag 08:30-17:30
Vrijdag 08:30-17:30
Zaterdag 09.00-16:00
Zondag Gesloten